Conventie Lucrari

Incheiata intre beneficiar…………………………cu sediul domiciliul in loc………………….
Str………………………….nr……………………………..si…………………………………
        Furnizor constructor SC.Herdian &Livius cu sediul in loc.Bacia nr.114 A jud.Hunedoara
 Pentru beneficiari persoane fizice.
 
1 Sa se asigure muncitorilor montatori cazare si masa pe perioada executarii lucrarii (discutabil)
2 Fundatia de beton se va face doar la stilpi iar prima placa de baza va fi amplasata la nivelul solului:
3 Analiza de pret este facuta pentru sapatura in pamint nu in piatra betoane vechi radacini de pomi. In acest caz diferenta de manopera suplimentara, clientul va negocia cu muncitorii dupa caz.
4 Constructorul nu isi asuma raspunderea in timp pentru inclinarea gardului daca solul nu a fost terasat cu umplutura de pamint la o anumita grosime cu cilindrarea profesionala de buna calitate.
5 Gropile pentru fundatia stilpilor vor avea dimensiunea de 0,35x0,35x0,65 adincime.
6 Demontarea gardului vechi (daca este cazul) revine clientului sau o pot face muncitorii montatori prin negociere cu clientul.
7 Daca terenul este inclinat panourile de gard vor fi montate in trepte
8 Sa se asigure conditii de catre clint ca panourile de gard  prefabricat sa se descarce cit mai aproape de locul de amplansare astfel incit sa nu depaseasca distanta de 20-30 de metri.
9 Manopea de descarcare revine clientului cu ajutorul muncitorilor executanti.
10 Clientul are obligatia ca inainte de betonarea stilpilor sa-si dea adeziunea asupra calitatii aliniamentului gardului astfel ca dupa betonare sa nu existe obiectii
11 Clientul are obligatia sa asiste la procesul de betonare a fundatiei stilpilor pentru a nu exista obiectii ulterioare.
12 Orice pretentii emise de client in afara normelor prescrise mai sus, se negociaza cu mucitorii executanti plata revenindu-le acestora.
13 Muncitorilor li se va pune la dispozitie de catre client balastrul precum si cimentul necesar betonarii stilpilor
14 La sfirsitul lucrarilor se va da un inscris de citeva randuri muncitorilor constructori prin care se va confirma buna calitate a lucrarilor.
15 Valoarea lucrarii de imprejmuire pentru…… .metri de gard  este de ………lei fara tva        (T.V.A.-ul nu se percepe)
16 Aceasta “conventie” indeplineste si functia de contract intre parti si constituie act juridic.
   Nota:Plata se face prin ordin scris de plata,CEC ori numerar, cu anticipatie sau la ridicarea materialului din depozit unde clientul este rugat sa fie prezent ori un delegat al acestuia la ridicarea marfii in scopul controlarii callitatii.
 A/- In cazul in care clientul  nu se poate deplasa la locul de incarcare acesta va inainta un avans in lei de aproximativ 25% din valoarea lucrarii comandate prin depunere intr-un cont bancar indicat de furnizor.
 B/- La sosirea materialului la destinatie, beneficiarul va depune restul sumei pana la valoarea integrala a lucrarii in contul din banca in care a depus si avansul si numai dupa acea se va
trece la descarcarea marfii
 C/- Daca clientul refuza sa achite la destinatie suma conform clauzei ,marfa va fi transportata inapoi la fabricant iar costul transportului se va suporta de catre client prin retinerea din avans iar restul se returneaza acestuia daca suma avansata este mai mare decat costul transportului.
 D/- Transportul este gratuit in functie de valoarea marfii cumparate cum ar fi de exemplu, peste 9000 lei dar si la o suma mai redusa daca distanta de transport este relative mica. Totul insa este discutail si negociabil.
 
 
Beneficiar                                                                                              CONSTRUCTOR
                                                                          HEDIAN&LIVIUS SRL