Acasă Telefon

Te asteptam la noi la sediu!

Modele gard beton – cum si ce alegem

Este imposibil de imaginat o localitate cu case fara garduri pentru ca ele cea mai puternică soluție de protecție și apărare a intimității pentru casa dumneavoastra.

Pentru faptul ca betonul are mult mai multe avantaje decat lemnul, de exemplu, a devenit in timp cel mai popular material de constructie al gardurilor.

Betonul are aceasi rezistenta si durabilitate ca a pietrei, este ieftin si usor de instalat si nu necesita intretinere sau reparatii. Singurul dezavantaj al gardurilor din beton era aspectul care, sa fim sinceri, pana acum cativa ani era lipsit de expresie.

Mai nou, tehnologia permite productie de garduri din beton in mai multe modele care pot imita fara probleme orice material – lemn, caramida, piatra.

Gama produselor noastre reprezinta un trend actual in amenajarile ambientale. Avem o multitudine de modele gard beton – clasice sau moderne – care pot satisface si cele mai pretentioase gusturi.

In plus, exista intotdeauna posibilitatea sa renuntam la aspectul de alb dat de materialele care intra in compozitia gardului si sa alegem o culoare care ne reprezinta mai bine.

Modele gard beton - cum si ce alegem

Gard din placi prefabricate din beton – Robustete, siguranta, eleganta.

Vreti sa va construiti un gard din beton?

La prima vedere pare simplu: elementele se imbina usor si le puteti monta singuri. Singurul impediment?

Greutatea. Sistemele noastre de garduri din beton prefabricat sunt concepute astfel încât să poată fi transportate cu ușurință și la prețuri accesibile oriunde pe teritoriul Romaniei

Cu toate ca vorbim despre un gard din beton, adica un gard foarte solid, transportul trebuie facut in conditii securizante, pentru a preveni deteriorarea acestora.

In plus, chiar daca va oferim consultanta in materie de montaj si toata documentatia aferenta, si teoretic ati putea sa va montati singuri gardul dorit, in practica lucrurile sunt un pic diferite.

Aspectul unui gard nu tine doar de elementele ornamentale ci si de modul in care acestea se imbina.

Acesta este motivul pentru care va punem la dispozitie echipele noastre specializate in montaj gardurin din beton. Ei cunosc foarte bine elementele de finete care se reflecta intr-un montaj de calitate.

Atunci cand gardul este montat de personal specializat, el va avea cu siguranta aspectul dorit, fara acumulari de tensiune, fara abateri si compact.

Acesta este motivul pentru care, pe langa modele gard beton variate care satisfac orice gusturi, punem la dispozitie partenerilor nostri urmatoarele servicii:

Oferim consultanta gratuita tuturor clientilor nostri.

Punem la dispozitie solutii personalizate pentru garduri din beton, in baza preferintelor dumneavoastra si tinand cont si de topografia zonei.

Asiguram transport in conditii de siguranta a gardului din placi prefabricate din beton

Asiguram montaj in orice parte a tarii cu echipe proprii sau colaboratori care sunt instruiti si au experienta in astfel de operatii.

Modele de garduri beton

in fotografii sunt prezentate modele de garduri cu inaltimea de 1.5 m dar avem si modele de garduri cu inaltimea de 2 metri, precum si modele de garduri cu coama dreapta sau coama tip tigla.

Gard beton model PIATRA MICA

cu ornament

Gard beton model PIATRA MICA

clasic

Gard beton model PIATRA MARE NOU

cu ornament

Gard beton model PIATRA MARE

cu ornament

Gard beton model PIATRA MARE

clasic

Gard beton model PIATRA DREAPTA

clasic

Gard beton model LEMN IMPLETIT

cu ornament

Gard beton model LEMN IMPLETIT

clasic

Gard beton model LAYER 2

cu ornament

Gard beton model LAYER

cu ornament

Gard beton model LAYER

clasic

Gard beton model CARAMIDA

cu ornament

Gard beton model CARAMIDA

clasic

Gard beton model 3D

cu ornament

Gard beton model 3D

clasic